Nieuws

Hier treft u de laatste nieuwtjes aan, als ook leuke weetjes en ideetjes in de omgeving

Activiteitenkalender 2022

Hier digitaal de brochure van de VVV met de activiteiten 2022 in de regio.

Via onderstaande link kom je op de website en kun je gemeente aangeven en/of data om te zoeken.

Vvv-kantoor voor natuurlijke Périgord - Agenda (naturellementperigord.fr)

Veel plezier deze zomer!


Brantôme

19-01-2019

Brantôme, ook wel het Venetië van de Perigord genoemd.

HR honden, ik vind het een vreselijke benaming en discriminatie. Elke hond kan namelijk vals zijn en iemand aanvallen daar hoef je geen speciaal ras of type voor te zijn. Zo blijkt uit studie dat veel hondenbeten van de Jack Russel afkomt.

Afgelopen september 2018 hebben wij coniferen geplant langs het hek. Het was even spannend of ze zouden aanslaan maar tot op heden doen ze het nog. Uiteindelijk zal hier een mooie coniferenhaag ontstaan die voor volledige privacy zal zorgen.

Afgelopen week zijn wij voor de laatste keer dit jaar naar ons huis geweest. Voor het eerst hebben wij zelf een echte week vakantie gehad in ons huis. De andere keren was het voornamelijk hard werken om het huis verhuurbaar te maken. We hadden enorm geluk met het weer. Buitentemperaturen van ruim boven de 20 graden. Heerlijk kunnen genieten van...

Vandaag vond ik mijn dierenarts een super handig boekje. Vakantie APK voor uw hond. In dit boekje staan allerhande tips om zo goed voorbereid op vakantie te gaan of uw hond nu mee gaat op vakantie, naar pension of kennel gaat, of misschien wel logeert bij vrienden/familie.

Maandag 26 februari is het dan zover, dan starten de werkzaamheden voor het zwembad. Ondanks de aankomende kou gaan ze gewoon van start.

Honden zijn bij ons meer dan welkom en wij maken ook geen onderscheid in welke hond. De tuin is volledig omheind en is zowel veilig voor de allerkleinste tot de allergrootste.

Met de kerst een paar dagen naar ons huis geweest. Omdat we de tijd hadden besloten we een tussenstop te maken in plaats van in een keer door te rijden. De tussenstop werd in Senlis. Een prachtig dorpje aan de A1 vlak voor Parijs. Hier hadden wij een kamer geboekt bij Chambres D'hotes de Parseval aan de rand...