Seizoen 2018 afgesloten

30-09-2018

Afgelopen week zijn wij voor de laatste keer dit jaar naar ons huis geweest. Voor het eerst hebben wij zelf een echte week vakantie gehad in ons huis. De andere keren was het voornamelijk hard werken om het huis verhuurbaar te maken. We hadden enorm geluk met het weer. Buitentemperaturen van ruim boven de 20 graden. Heerlijk kunnen genieten van het zwembad, ontbijten op terras en bbq. Nu konden we eens op pad gaan om te kijken wat er allemaal te beleven valt in de omgeving.

Zo zijn we naar Pompadour geweest. De paardenstad in de nabije omgeving. Groot kasteel bezocht. Niet de moeite waard om deze van binnen te bekijken vonden wij. Erg leuk dorpje wat echt in het teken van de paardensport staat. Zo zijn er dus 2 renbanen en springparcour. Vanaf april is er enorm veel te beleven. Zeker de moeite waard!

Brantome is het Venetië van de Perigord. Leuk dorpje omringd door grachten. Rondvaart is dan ook mogelijk. Veel terrasjes, smalle straatjes met diverse winkeltjes. Elke donderdag is er een grote weekmarkt. Zeker aan te raden!

Lekker met de honden gewandeld bij Lac de Rouffiac. Even gekeken bij de waterskibaan. Daarna Meggie even lekker het water in laten gaan. Helaas zijn honden op het strand niet toegestaan in het hoogseizoen. Maar nu was er niemand en kon ze dus even lekker ongestoord genieten in het water. Als je van wandelen houdt dan kun je een wandeling maken om het gehele meer heen.

Toch konden we het niet laten om in de tuin nog iets te doen. Dus de vijgenboom flink gesnoeid en 7 coniferen geplant. Met de tuinman afgesproken dat wanneer mogelijk hij gras gaat zaaien rondom het zwembad.

Helaas was vrijdag 28 september 2018 alweer onze laatste dag en moesten we gaan opruimen. Alle spullen moesten naar binnen en het huis hebben we gereed gemaakt voor de winter.

Voor ons voor het eerst dat we ons huis hebben verhuurd, spannende tijd was dat, maar gezien de reviews (8,7) hebben ze allemaal een fijne vakantie gehad. Daar ging het ons om, het geeft ons een goed gevoel. 

Op naar 2019. We hopen dat we alle gasten een fijn verblijf in ons huis kunnen bieden.