Ervaringen

ul een subtitel in

Hier leest u wat ervaringen terug van onze huurders. Deze zijn ook terug te vinden op onze pagina op Micazu.


Wij hebben een fantastische tijd gehad in het vakantiehuis.De inrichting is prima , de bedden sliepen heerlijk en omdat het in onze vakantie heerlijk weer was hebben we met regelmaat gebruik gemaakt van het zwembad en van de BBQ . Onze hond was mee en wij vonden het omheinde terrein ideaal voor hem.Het huis is omgeven door walnoot en appelgaarden en hebben een aantal malen heerlijk in de directe omgeving gewandeld. In de omgeving is veel te zien en te beleven maar daar moet je toch min. 1 uur voor in de auto zitten.Voor ons was dit geen probleem.Daarnaast vonden wij het contact met Frits en Filiz prettig.

Een mooie woning met zeer ruim terras waar de hele dag door wel ergens schaduw te vinden was. Het prachtige zwembad zorgde 's middags voor een heerlijk verkoelende duik. De grote omheinde tuin was ideaal voor onze 2 witte herders. Verder leuke stadjes/kastelen bezocht en lekker gewandeld. Tot slot ook niet onbelangrijk dat de eigenaren zeer vriendelijk zijn en er alles aan hebben gedaan om onze vakantie te laten slagen.

Ruim opgezet huis met fijn zwembad! Goed omheinde tuin ideaal voor de hond. In de nabije omgeving is niet heel veel te doen, hiervoor moet je iets verder rijden.

Een prachtig gerenoveerd vakantiehuis met een nieuw verwarmd zwembad op een zeer rustige locatie. Het domein is volledig omheind en dus ideaal voor vakanties met een hond. De uitrusting van het huis is compleet. Alles is er. De woning is goed onderhouden en is heel proper. De omgeving is landelijk en stil. Je kan vanaf het huisje mooie wandelingen maken in de natuur. Er is ook een directe communicatie met de eigenaars die je altijd en snel verder helpen.